Nejnovější recenze ze sekce Sady školních pomůcek
- kvalitní produkt
- super příslušenství
- sedí perfektně, batoh je lehký, skvěle zpracovaný
žádná
- Vše v jednom
Hrozně dlouho jsem hledala pro dceru batoh . Až na tomhle e-shopu měl vše co splňuje naše kritéria a do toho doprava zdarma .
Určitě doporučuji. Rychlé doporučení a komunikace na 1.
- Kvalitní provedení
- Lehká konstrukce
- Velký členitý prostor vevnitř
- Spoustu reflexních prvků
- Reflexní pláštěnka
- Nádherná sytá barva
Máme již dva roku stejný batoh v chlapeckém provedení, tak i z pozice zkušenosti s používáním, praním, můžeme naprosto doporučit. Pořád drží tvar, nemá vybledlou barvu. Po praní samozřejmě po čase přestalo fungovat přední světýlko, ale s tím se musí počítat, to je maličkost. Tento batoh v holčičím provedení je úplně stejný, takže předpokládám, že používání také zvládne. Nemůžeme hodnotit dostatečně, protože jej holčička začne používat až od září, kdy jde do první třídy. Je nádherný, krásná sytá barvička a krásný design. Můžeme DOPORUČIT!
Dobrý komplet.
- Materiál
- Krabička na svačinu velká
- Skvěle padne
- Lehký a odolný
- Velmi dobré řešení vnitřního uspořádání úložných kapes
- Design
- Krásné a kvalitní výrobky.Hezky a dokonale zpracované. Oceňuji spousty reflexních prvků.
- Dcerka je moc spokojená, batoh se jí hezky nosí, je lehký, má krásný motiv
- Perfektní provedení, záruka kvality! Již jsme Bagmaster kupovali dceři do první třídy v dívčím provedení a nosí ho 5let denně do školy, je stále v super stavu.
- Aktovka i s příslušenstvím je krásná, barevnost i velikost přesně podle fotek
- Dcera je nadšená, design si vybrala sama
Belmil aktovky jsou zárukou kvality. Synovi jsem set aktovka+pouzdro+pytlík zakupovala před třemi lety, vše stále jako nové cena odpovídá kvalitě a určitě se investovat do této aktovky vyplatí. Nyní jsem zakoupila set i dceři, je nadšená jako syn, aktovka je krásná, lehoučká a praktická. Velmi oceňuji nízkou hmotnost aktovky, poněvadž mám obě děti menšího vzrůstu. Určitě všem doporučuji.
- Lehký, pohodlný
- Šikovné členění přihrádek
- Špatně voděodolný
ještě nemám rozbaleno
Dárek, kvalita se teprve ukáže.
Je krásná,lehoučká.Vnučka si vybrala tašku sama.
- prostorná
- pevné dno
- boční kapsy jsou na rozdíl od jiných typů aktovek využitelné
- hodně bezpečnostních odrazek
Tento set jsem sice objednala, ale po týdnu se z obchodu dozvěděla, že ho nemají, takže nemám co hodnotit.
- Lehké
- Velmi kvalitní batohy
- Krásné vzory
- Pláštěnka, světýlko a bezpečnostní prvky
Velmi doporučuji. První syn má batoh druhým rokem a stále vypadá jako nový.
- Hned se rozpáral