Nejnovější recenze ze sekce Sady školních pomůcek
- Praktický
Super stav a komunikace s obchodem.Vřele doporučuji.
- Kvalitní zpracování
- Batoh s reflexními proužky.
- Pytlík delší než běžný.
- Pouzdro má dole větší prostor.
- Celý set vypadá pěkně.
- Nic.
Doporučuji koupit celý set (batoh, pouzdro, pytlík). Škoda, že nemají ještě větší set, tj. stejně barevnou lahev, desky, klíčenku atd.
Velmi hezké batohy
- Tento batoh je lehký, kvalitní
Tento batoh je lehký, kvalitní a ideální pro prvňáčka
- Lehký, ale velmi prostorný batoh. Dcera je nadšená. Dokonale jí sedí. Design je velmi nápaditý, ale také praktický vzhledem k ušpinění.
- Super batoh do školy
- Pevnější kapsa na láhev, ty síťované u jiných modelů se často trhaly
- Kvalitní zpracování
- Krásné barvy
Stejné jako na obrázku. Hezké, kvalitní, praktické.
prostorný batoh, dobře rozložené úložné kapsy, sedí dobře na zádech, pěkný design
- Kvalitní školní set
- Batoh má spoustu vychytávek
- Penál má i úchytky na tužky a velký spodní prostor
- Vak na tělocvik je omyvatelný
Batoh jsme zvolili pro jeho množství kapes/prostoru. Synovi se líbí možnost odepnout si klíček od skříňky. Další velké plus jsou popruhy u kapes s pitím, takže nehrozí vypadnutí láhve, pokud se dítě předkloní.
Chybí mi tam malé desky. Jinak super výbava.
Batoh je moc hezký. Je kvalitně zpracovaný, vzhledem k tomu, že mám porovnání s jinou značkou, mohu říci, že jsou kvalitnější a vracíme se zpět po dvou letech, kdy zipy u jiného nevydržely. Syn má Topgal již 4 roky a pořád vypadá dobře, vždy ho vyberu v pračce (nezmění tvar ani se nezničí) a jde s ním další školní rok, protože měl černý s modrým - decentním vzorem, tak ani netouží po jiném.
- Nadherne
- Kvalitni
Školní batoh pro druhý stupeň ideální.
No prostě krásná aktovka i s vybavením. Poměr kvalita a cena v rovnováze. Maximální spokojenost... Mohu jen doporučit.
- rychlé doručení
- krásná grafika
- 5 v 1
Lehká aktovka pro první stupeň. Již jsme od stejné firmy kupovali před 2 lety a zatím slouží dobře.
Top sada
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »