Nejnovější recenze ze sekce Sady školních pomůcek
- kvalitní zpracování
- pro prvňáčka je velký
Lehká, stabilní konstrukce. Jedná se již o druhý batoh Herlitz. První batoh nosila na prvním stupni dcera, která byla drobnější postavy a byla s batohem velmi spokojená. Batoh je prostorný, dětem se do něj dobře ukládají věci. 2 oddělené postranní kapsy jsou ideální na pití a svačinu. Krásný design.
- Nádherný batoh. Ještě hezčí než foto.
- Velikost, zapínání, propracovanost
Batoh koupen pro dcerku do první třídy. Chtěla jsem zapínání na zip, ne na přesky, proto jsme vybrali tento typ.
Líbí se mi, že je lehký, má jen jednu velkou kapsu na učení a pak malé na drobnosti, je zde možnost zvětšení obtemu ba0ohu. O ergonomické zádové části , nafukovací vložce, hrudním a bederním pásu ani nemluvím.
Velmi jsme ocenili možnost koupit celý set i s přídavným batohem na výlety, penálem a pouzdrem.
I přes to, že zatím batoh nebyl využit, věřím, že bude sloužit velice dobře.
- Skvely skolni batoh
- Obsahla vybava v sade
- Uzasne kvalitni provedeni
- Kvalita naprosto odpovida cene
Beckmann Classic Ninja Master 4-dílný set
Přidáno: 19. dubna 2024
(naposledy upraveno 19. dubna 2024)
Zakoupeno v zdravybatoh.cz
- Úžasný školní aktovka
- Žádné nemá
Spolehlivá školní aktovka se super designem a velkým výběrem na eshopu.
Syn spokojený, ale začneme plně využívat až od září
- Velmi lehký batoh
- Kvalitní provedení
- Parádní reflexní prvky
- Prostorný penál
- Sportovní batůžek má uvnitř praktickou malou kapsu
- Pevná záda batohu
- Cena odpovídá kvalitě
- Boční kapsy na lahev vysoké, lahev nevypadává
- Žádná
Spokojenost s funkčností a kvalitou batohu, velmi lehký, pevná záda, koupeno synovi do 6.třídy. Prostorný batoh, velikost dostačující na učivo. Maximální spokojenost.
- Ve skutečnosti vypadá mnohem lépe než na obrázku a je velmi prostorná.
- prostorná
- pevná
- lehká
Krásný set pro holky. Do aktovky jsem naskládala všechny věci co byli v setu, samozřejmě kromě kufříku.
Vše proběhlo v pořádku. Rychlé dodání. Aktovka je krásná, dcera je s aktovky nadšená.
Pastelkyi fixy pěkně padnou do ruky. Děti je mají oblíbené.
Rychlost dodání, pěkné produkty.
Byli jsme moc mile překvapeni. Taška je lehká a do detailu promyšlená. Kvalitní zpracování a úžasné barvy. Dcera je z ní nadšená. Rozhodně to nebyl náš poslední nákup
- lehoučká, nastavitelná záda, velmi prostorná a přízpůsobí svůj objem
- Krásné a kvalitní zpracování
- Velmi kvalitně zpracovaný
- Přiměřená velikost a relativně nízká hmotnost
Batoh jsme si měli možnost vyzkoušet u známých. A bylo prakticky rozhodnuto, splňoval všechny naše požadavky. Je to opravdu "zdravý" batoh. Velmi kvalitní odvětraná záda, propracované popruhy, pásy. Dostatek úložného místa a přihrádek. Atraktivní design. Cena odpovídá kvalitě.
- Splnil požadavky, budoucí školačka byla nadšená
- kvalita zpracování
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »