Nejnovější recenze ze sekce Sady školních pomůcek
- Taška hezky vypadá
- Po dvou měsící používání zjištěno několik vad: Vnitřní lem tašky se přichytává do zipu a pak nelze taška otevřít. Popruhy sklouzávají postupně dolů, přezka je neudrží. Praskla plastová přezka na spojovacím popruhu a nelze tedy používat.
Jedna z menších aktovek, pro drobnější děti úžasná, krásné zpracování, reflexní prvky, krásně vypolstrovaná záda i popruhy, penál, sáček, vše moc krásné, lehounká, velmi doporučuji
Školní batoh pro vnučku splňuje naše požadavky na hmotnost, bezpečnost a účelnost.
Rychlost dodání.
Skvělý batoh, který vydrží.
- Lehká školní taška pro první stupeň
- Druhý batoh např. pro tělocvik či plavání
- Penál
- Vyšší cena, ale odpovídá kvalitě
Batoh je velmi kvalitní. Má spoustu oddělených přihrádek a kapes, takže je ve všem větší přehled.
Dcera si vybrala a je spokojená. Menší váha ,než konkurenční . Není tak objemný. Opravdu pro střední školu. Penál by mohl být menší, zabírá dost místa. A kvalitu ukáže čas:) Veliké DOPORUČI pro tento e-shop. Chybička při zaslání jiného produktu(což chápu ,v době začátku září),byla obratem napravena. Maxi rychlá komunikace, ochota, přístup a doprava zdarma. Zde je opravdu nákup bez rizika.
Vypadá pěkně, pro třeťáka ideální. Doporučuji.
Zatim pouzivan kratce.Lehky batoh, dostatecne velky.Nekolik kapes na zip. Synovi se libi.Uvidime jak dlouho vydrzi.
Spokojenost se zbožím, jeho zabalením i moje překvapeni navíc.
- Kvalitní taška, český výrobek
Obsahuje penál, aktovku a tašku na cvičky.
- Kvalitní zpracování
- Pěkně navržená aktovka pro mladé školačky.
- Ergonomicky zpracované polstrování zad.
- Spoustu doplňků ve stejné barvě
Mohu jedině doporučit. Ideální pro mladé slečny/ školačky. Líbivý design. A kvalitní zpracování. Spokojená školačka i rodiče. Cena akceptovatelná. Věřím, že vydrží déle než jednu sezónu.
Hezký lehký batoh. Dostatek vnitřních kapes. Reflexní prvky. Dcera je spokojená. Vybírala dle vzhledu a já oceňuji, ze jde o český výrobek. Podpora zad se zdá vyhovující
Batoh má hezké provedení, velikost jen kapsa na pití by mohla být větší - ale to je problém všech batohů
lehký a velký, prostorný
Dostatek prostoru, na zádech skvěle sedí a super design.
Penál není jen “krabička” má klopy s poutky na tužky, takže základní potřeby jsou vždy po ruce
- krásný batoh, netradiční vzor
- v penále se špatně vkládají tužky do gumových poutek
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »